تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

مجلس کوتاه آمد | عبدالکریم حسین‌زاده معاون رئیس جمهور شد | حمله تندروها به دولت و ظریف

استعفای عبدالکریم حسین‌زاده برای دومین بار در صحن علنی مجلس به رای گذشته شد و با وجود ۶۹ مخالفی که داشت، رای آورد. یعنی این چهره اهل سنت و کرد بالاخره توانست به دولت بپیوندد.

مجلس کوتاه آمد | عبدالکریم حسین‌زاده معاون رئیس جمهور شد

رویداد۲۴| مجلس با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده موافقت کرد. البته تصور می‌شود که اولین بار که این استفعا طرح شد، چنین کند تا این چهره اهل سنت و کرد که از سوی پزشکیان به عنوان معاون امور توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایر رئیس‌جمهور منصوب شده، بتواند کار خود را شروع کند.
در جلسه اول، اما در کمال ناباوری دیدیم که مجلس دست به یک اقدام بی‌سابقه زد و به بهانه‌هایی مانع از فعالیت حسین‌زاده در دولت شد. همان طور که انتظار می‌رفت، اما دولت از تصمیم خود برنگشت و استعفای نماینده پیشین اشنویه یک بار دیگر تقدیم مجلس شد. بعد از کلی رایزنی و تلاش از سوی معاون پارلمانی و رئیس جمهوری که خود برآمده از مجلس است و جنس پارلمان را خوب می‌شناسد، بالاخره مجلسی‌ها رضایت دادند.
در جلسه امروز صحن علنی، نمایندگان با ۱۵۶ رای موافق، ۶۹ رای مخالف و ۵ رای ممتنع با استعفای عبدالکریم حسین زاده از نمایندگی مجلس موافقت کردند.

فرصتی برای مخالفان دولت!
جلسه امروز و بررسی دوباره استعفای حسین‌زاده، اما به مخالفان دولت فرصتی دارد که یک بار دیگر هر چه فریا داشتند بر سر دولت بزنند.
حمید رسایی که زمان را برای حمله به ظریف مناسب دید و گریزی هم به ماجرای قانون مشاغل حساس زد. امیرحسین ثابتی هم انگار نه انگار که رفتن از مجلس و پیوستن به دولت موضوعی مسبوق به سابقه است و جدای از این دولت، قبل‌تر هم رخ داده و جناب زاکانی مصداق بارز آن است از اهمیت عهد با مردم و لزوم چشم نداشتن به پست گفت!
رسایی: چیزی عوض نشده
حمید رسایی برای مخالفت با حسین‌زاده به این نکته تاکید داشت که «از آن رأی قبلی که ما دادیم تا الان چه چیزی عوض شده است که مجدداً باید تقاضای استعفای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس را بررسی کنیم؟»
او با اشاره به اینکه «می‌خواهند مجلس را تضعیف کنند» گفت: «وزارت اطلاعات می‌گوید فرزند ظریف تابعیت آمریکا دارد، ولی رئیس جمهور اصرار دارد او معاون راهبردی بماند. می‌خوانند قانون را به خاطر یک نفر عوض کنند».
کوچک‌زاده: اختلاف بر سر شیعه و سنی نیست
مهدی کوچک زاده دیگر نماینده نزدیک به جبهه پایداری نیز در جلسه امروز به عنوان مخالف صحبت کرد و گفت: می‌گویند اختلاف سر استعفای حسین‌زاده، اختلاف شیعه و سنی است؛ این‌ها اراجیف است. او گفت: دنیا دید که شیعه خاک کف پای یحیی سنوارِ سنّی را طوطیای چشم می‌کند.
ثابتی: قول دادیم که بمانیم
امیرحسین ثابتی نیز در مخالفت با استعفای حسین‌زاده گفت: درخواست دوباره دولت برای بررسی استعفای حسین‌زاده لج‌بازی با مجلس است. او افزود: به مردم قول دادیم ۴ سال در مجلس بمانیم، نباید به خاطر یک پست آن را خالی کنیم.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما